Ons team

Ilse

ilse bassez dierenarts de hoebeekIk ben afgestudeerd als dierenarts in juni 2011. Al van kleins af aan was dit mijn absolute droomjob. Het is echt mijn passie om elke dag voor mijn patiëntjes te zorgen. Ik streef er dan ook naar om zowel beestjes àls baasjes met een goed gevoel te ontvangen en iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen.
Tijdens mijn eerste jaren als dierenarts heb ik in verschillende groepspraktijken gewerkt. In oktober 2015 heb ik de kans gekregen om een éénmanspraktijk in Sinaai over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen, en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

In 2017 heb ik samen met mijn man een hoeve gekocht in Waasmunster, waar we de schuur volledig verbouwd hebben tot een nieuwe praktijk.
Onze viervoetige gezinsleden zijn 2 toffe teckels, Maurice en Babette en ook nog 2 schatten van poezen, Rostie en Boris!

Kimberly

kimberly verstraeten dierenarts de hoebeekAl van kindsaf was ik vastberaden dierenarts te worden, en het is mij dan ook gelukt.
Na mijn afstuderen in 2014 ben ik een aantal keer verhuisd en heb ik in een aantal praktijken gewerkt, maar nu eindelijk terug thuis in mijn geboortestad.
Sinds april 2021 werk ik bij Dierenartsenpraktijk De Hoebeek.

Als ik niet in de praktijk ben, probeer ik mijn 2 dochters gelukkig te houden, werk ik tussen de koetjes op onze boerderij of ben ik te vinden ergens in de mooie Daknamse omgeving met onze hond Milo.

Ann

ann van hoecke dierenarts de hoebeekIk ben Ann, de dierenartsassistente! Ik ben in oktober 2020 afgestudeerd als dierenverzorger in de richting Agro- en biotechnologie, aan de Hogeschool Gent. Ik heb eerst stage gelopen in dierenartenpraktijk De Hoebeek en daaropvolgend ben ik hier direct deeltijds beginnen werken.
Het is altijd mijn passie geweest om voor de diertjes te zorgen. Hier in de praktijk kan mijn passie volledig tot uiting komen en tracht ik zowel beestje als baasje bij te staan. Ook thuis zorg ik voor de drie familiehuisdieren, namelijk de katten Messi en Ilay en Julie de papegaai.